top of page
SzerzƑ kĂ©peTamĂĄs OskĂł

🐞 Katica Csoport - ÖsszefoglalĂł Ă©s CsikĂł MustrĂĄk IdƑpontjai 🐞


Az elmĂșlt hĂłnapok sorĂĄn a Katica Csoport csikĂłi rengeteg izgalmas Ă©s kihĂ­vĂĄsokkal teli kalandon vettek rĂ©szt, amelyek sorĂĄn folyamatosan fejlƑdtek Ă©s erƑsödtek. Ezek a fiatal lovak nemcsak fizikailag, hanem mentĂĄlisan is sokat tanultak, felkĂ©szĂŒlve arra, hogy önĂĄllĂłan ĂĄlljĂĄk meg a helyĂŒket.

ÖsszegyƱjtöttĂŒk az elmĂșlt idƑszak legemlĂ©kezetesebb esemĂ©nyeit, hogy bepillantĂĄst nyerhessetek csikĂłink mindennapjaiba, Ă©s egyĂșttal bejelenthessĂŒk a közelgƑ nyilvĂĄnos csikĂł mustrĂĄkat!


Kalandok Ă©s FejlƑdĂ©s

A nyĂĄr folyamĂĄn a Katica Csoport csikĂłi szĂĄmtalan Ășj Ă©lmĂ©nnyel gazdagodtak. RĂ©szt vettek hosszĂș tĂșrĂĄkon, megtanultĂĄk, hogyan mozogjanak a telepĂŒlĂ©si környezetben, Ă©s kiprĂłbĂĄltĂĄk magukat Ă©jszakai termĂ©szetvĂ©delmi szolgĂĄlatban is. Minden egyes alkalommal egyre ĂŒgyesebbek lettek, miközben lovasaik Ă©s gondozĂłik szeretettel Ă©s figyelemmel kĂ­sĂ©rtĂ©k fejlƑdĂ©sĂŒket.

Nagy bĂŒszkesĂ©ggel mutattuk be nektek azokat a pillanatokat, amikor a csikĂłk a tarlĂłn vĂĄgtĂĄztak, telepĂŒlĂ©seken vonultak ĂĄt, Ă©s a termĂ©szetben fedeztĂ©k fel a vilĂĄgot. Az ilyen gyakorlatok nemcsak a fizikai kondĂ­ciĂłjukat erƑsĂ­tettĂ©k, hanem hozzĂĄjĂĄrultak ahhoz, hogy kĂ©szen ĂĄlljanak a lovas Ă©let következƑ kihĂ­vĂĄsaira.


A Képzés Célja

A Katica Csoport csikĂłinak kĂ©pzĂ©se egy hosszĂș Ă©s gondos folyamat rĂ©sze, amelynek cĂ©lja, hogy a fiatal lovakat vĂĄlasztĂĄsi csikĂłkĂ©nt, jĂłl felkĂ©szĂŒlve Ă©rtĂ©kesĂ­tsĂŒk. Az oktatĂĄs sorĂĄn a csikĂłk megtanuljĂĄk, hogyan mƱködjenek egyĂŒtt a lovasokkal Ă©s a környezetĂŒkkel, Ă­gy bĂĄrmilyen helyzetben magabiztosak lehetnek.


CsikĂł MustrĂĄk Ă©s ÉrtĂ©kesĂ­tĂ©si InformĂĄciĂłk

BĂĄrmilyen közvetlen Ă©s sokak szĂĄmĂĄra Ă©rdekes is. A GidrĂĄn Major IstĂĄllĂł, lovas szakmai mƱhelykĂ©nt nem önmagĂĄnak kĂ©pzi a csikĂłkat. A fiĂșk vĂĄlasztĂĄsi korukban eladĂłkkĂĄ vĂĄlnak, Ășj szeretƑ, gondoskodĂł Ă©s remĂ©mĂ©nyeink szerint egy örök Ă©letre szĂłlĂł GazdĂĄt keresnek majd. Azok szĂĄmĂĄra, akik Ă©rdeklƑdnek a Katica Csoport csikĂłi irĂĄnt, örömmel jelentjĂŒk be, hogy nyilvĂĄnos csikĂł mustrĂĄkat tartunk oktĂłber vĂ©gĂ©n Ă©s november közepĂ©n idƑjĂĄrĂĄstĂłl fĂŒggƑen. Ezek az alkalmak remek lehetƑsĂ©get nyĂșjtanak arra, hogy testközelbƑl lĂĄthassĂĄtok csikĂłink fejlettsĂ©gĂ©t, feladataik ellĂĄtĂĄsĂĄt ( hiszen egy vezetĂ©s is feladat ) Ă©s megismerkedjetek a jövƑbeli vĂĄlasztott csikĂłtokkal.


IdƑpontok:

  • ElsƑ nyilvĂĄnos csikĂł mustra: oktĂłber vĂ©gĂ©n

  • MĂĄsodik nyilvĂĄnos csikĂł mustra: november közepĂ©n


Az Ă©rdeklƑdƑk a mustrĂĄkon Ă©s azt követƑen nyiltan tehetnek ajĂĄnlatokat a vĂĄlasztĂĄsi csikĂłkra. A csikĂłk ĂĄtvĂ©tele januĂĄr vĂ©gĂ©vel lehetsĂ©ges, amikor elĂ©rik a bƑ 6 hĂłnapos kort.


Köszönetnyilvånítås

HĂĄlĂĄsak vagyunk mindazoknak, akik rĂ©szt vettek a csikĂłk gondozĂĄsĂĄban Ă©s fejlƑdĂ©sĂ©ben: az ellĂĄtĂł orvosunknak, a lovasoknak, Ă©s minden vendĂ©gĂŒnknek, akik a nyĂĄr folyamĂĄn velĂŒnk voltak.


NĂ©lkĂŒletek nem valĂłsulhatott volna meg ilyen sikeresen a Katica Csoport nevelĂ©se.


NĂ©zzĂ©tek Meg LegĂșjabb VideĂłinkat!

A nyĂĄr sorĂĄn kĂ©szĂŒlt szĂĄmos kisfilmĂŒnk, amelyekben bemutattuk a csikĂłk kalandjait Ă©s fejlƑdĂ©sĂ©t. Ezeket megtalĂĄljĂĄtok a blogunkon Ă©s közössĂ©gi mĂ©dia felĂŒleteinken. NĂ©zzĂ©tek meg, hogyan vĂĄltoztak Ă©s erƑsödtek csikĂłink az elmĂșlt hĂłnapokban!


Csatlakozzatok HozzĂĄnk!

KöszönjĂŒk, hogy követitek a Katica Csoport kalandjait! Ha tetszett a bejegyzĂ©s Ă©s a videĂłk, kĂ©rjĂŒk, lĂĄjkoljĂĄtok, kommenteljĂ©tek Ă©s osszĂĄtok meg barĂĄtaitokkal is. Ne feledjĂ©tek, tovĂĄbbi izgalmas tartalmakĂ©rt lĂĄtogassatok el a GidrĂĄn Major weboldalĂĄra Ă©s kövessetek minket a közössĂ©gi mĂ©dia oldalainkon is!


TalĂĄlkozunk a következƑ kalandon, Ă©s a nyilvĂĄnos csikĂł mustrĂĄkon! 🌟


40 megtekintés0 hozzåszólås

Comments


bottom of page